• Jonathan Shiek

Wanita Ini Kongsi Barangan Elektrik “Edisi Lambaian Ramadhan”

Bulan Ramadhan yang mulia hampir tiba, mesti ramai yang tak sabar kan? Selain daripada memantapkan diri dari segi rohani, seorang pengguna Twitter juga turut berkongsi kelengkapan rumah yang patut dibeli bagi menyambut bulan Ramadhan ini.

✨Short Thread✨ List of electrical item best and affordable for your home. Boleh bookmark dulu, dah gaji bolehlah beli for yourself or family ✨ Edisi lambaian ramadan – Part 1, letsgo! pic.twitter.com/88nI1H903Q — Aida Sue ✨🥇 (@AidaSue) March 22, 2021

Ini merupakan tujuh barangan yang boleh kita beli!

Air Fryer 

Credit: Twitter


Air fryer ini agak unik, kalau air fryer biasa kita perlu pause dan periksa adakah makanan itu sudah cukup masak, tapi kalau yang macam ini ia mempunyai kaca yang membolehkan anda melihat keadaan makanan anda yang sedang dimasak itu! Senang sikit!

Link disini!

Mixer

Credit: Twitter


Kalau dah ada mixer, senang lah nak buat kuih raya kan? Nak bagi dekat mak pun boleh!

Link disini!

Vakum

Dengan rekaan ala-ala jenama Dyson, vakum ini anda boleh dapati dengan harga yang jauh lebih murah.

Credit: Twitter


Link disini!

Banyak lagi lah produk yang korang boleh check out dalam thread itu! Apa tunggu lagi, jom add to cart!

0 views0 comments