• Jonathan Shiek

Seorang Lelaki ‘Sorok’ Kekasihnya Di Dalam Bilik Selama Sebelas Tahun!

Seorang lelaki menyembunyikan kekasihnya di rumah orang tuanya selama lebih dari sebelas tahun kerana bimbang mereka tidak akan setuju dengan pilihan hatinya itu.

Rahman Khani juga memasang renjatan elektrik pada tombol pintu bilik tidurnya agar ibu, ayah dan adiknya tidak dapat masuk ke biliknya itu.

Lelaki berusia 34 tahun, dari Kerala, India, melarikan diri dengan Sajita, 28, pada tahun 2010 di dalam ketakutan kerana risau hubungan mereka tidak akan diterima oleh masyarakat setempat.

Dia kemudian menyelinap masuk ke rumah keluarganya di Ayiloor di mana mereka tinggal bersama selama lebih dari satu dekad tanpa diketahui oleh orang lain.

Rahman akan mengunci biliknya setiap kali dia meninggalkan rumah dan tingkapnya digunakan sebagai pintu keluar tersembunyi untuk Sajita supaya dia dapat melepaskan diri dari kurungannya pada waktu malam.

Sajitha biasa menonton TV kecil dan menggunakan fon telinga untuk membunuh kebosanan menurut laporan.

Ketika Sajita tiba-tiba hilang lebih dari satu dekad yang lalu, polis melancarkan siasatan dan awal tahun ini, Rahman dan Sajita memutuskan untuk berpindah ke tempat mereka sendiri tanpa memberitahu keluarganya.

Ibu dan ayahnya kemudian mengemukakan kes orang hilang, seterusnya menyebabkan polis mencari Rahman dan mereka menjumpainya di Nenmara yang berdekatan dan ketika disoal jawab, dia mengatakan bahawa dia dan Sajita telah berpindah ke rumah mereka sendiri setelah menyembunyikan hubungan mereka selama 11 tahun.

Walaupun pada awalnya polis enggan mempercayai tuntutan aneh itu, mereka yakin ketika mereka mengunjungi rumah keluarga.

Pegawai memeriksa bilik di mana para kekasih itu tinggal selama sebelas tahun dan menemui bukti untuk menunjukkan bahawa Sajita telah berada di sana.

Sumber: The Sun

0 views0 comments