• Jonathan Shiek

Pemenang Peraduan Starbucks ‘Sip & Win’ Pulang Dengan Kereta Baharu!

Starbucks Malaysia telah menjayakan peraduan ‘Sip & Win’ pada 30 Mac 2020, dengan menamakan pemenang peraduan itu di sebuah acara yang epik. Dalam apa yang disebut sebagai ‘acara yang mengubah hidup’, seorang pemenang yang beruntung pulang dengan memiliki kereta Peugeot 3008 SUV Plus yang baharu.

Hadiah Utama peraduan Starbucks Sip and Win, Peugeot 3008 SUV Plus serba baru.


Finalis lain juga pulang sebagai pemenang, menerima hadiah lain termasuk Wireless Headphone Sony WH-1000MX dan Tumbler Starbucks Holiday Swarovski® . Acara ini juga disiarkan secara langsung di saluran sosial rasmi Starbucks Malaysia untuk membolehkan para finalis dan pelanggannya menyertai sambutan dari jarak jauh.

“Kempen ‘Sip & Win’ sangat berhasil, kerana kami mendapat sambutan luar biasa dari pelanggan kami sepanjang kempen. Di Starbucks, kami sering berkait dengan masyarakat dan kami tetap komited untuk mendorong hubungan dengan mereka melalui pengalaman baru dan menyesuaikan diri dengan keperluan dan gaya hidup mereka, ” tambahnya.

Walaupun menghadapi cabaran sepanjang tahun lalu, peraduan ini telah benar-benar membantu menaikkan semangat rakan-rakan kita dan memberi mereka sesuatu yang dinanti-nantikan untuk memasuki tahun baru ini. Di Starbucks, ini selalu berkaitan dengan masyarakat dan kami tetap komited untuk mendorong hubungan dengan mereka melalui pengalaman baru dan menyesuaikan diri dengan keperluan dan gaya hidup mereka. ” tambahnya.

Kempen ‘Sip & Win’ adalah kempen di seluruh negara yang berlangsung dari 1 September 2020 hingga 30 November 2020. Menjelang akhir tempoh peraduan, hampir 80,000 penyertaan telah diterima untuk memenangi hadiah bernilai sehingga RM160,000 , termasuk Peugeot SUV Plus 3008 yang baru, yang juga dianggap sebagai salah satu kereta paling dinamik dalam jajarannya. Kereta ini mempunyai bahagian dalaman yang indah dan indah yang dilengkapi dengan teknologi canggih terkini.

“Saya sangat bersyukur dipilih sebagai pemenang peraduan ini. Saya selalu menjadi peminat Starbucks dan menyertai peraduan ini adalah sesuatu yang tidak pernah saya fikirkan. Saya baru sahaja mengisi borang tidak mengharapkan lebih dari itu. Tetapi ketika mendapat panggilan bahawa saya adalah finalis, saya sudah sangat merasa rendah diri dengan pengalaman itu – tetapi kemudian untuk memenangi kereta adalah sesuatu yang benar-benar tidak dijangka, ”kata pemenang Hadiah Utama, Cik Loh Cheah Ying.

“Dengan kereta ini, ia pasti akan membantu saya dan keluarga saya berkeliling – juga, kita tidak sabar apabila sempadan terbuka dan kita boleh kembali ke kawasan lain di Malaysia.”

Melalui program Starbucks Rewards, ahli dibenarkan mendapatkan minuman, makanan dan banyak lagi secara percuma. Dilancarkan di Malaysia pada 11 November 2011, program Starbucks Rewards terus berkembang dan beradaptasi dengan perubahan tingkah laku dan gaya hidup pengguna dalam dekad yang lalu – apa yang dimulakan sebagai kad fizikal kini berkembang ke Aplikasi Mudah Alih Starbucks Malaysia.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Starbucks Malaysia, sila layari www.starbucks.com.my

0 views0 comments