• Jonathan Shiek

Neelofa Hadiahkan Kakak Seterika RM 13,000! Wow!

Selebriti terkenal Neelofa menghadiahkan kakaknya, Noor Nabila sebuah seterika yang bernilai hampir RM 13,000 untuk hadiah ‘housewarming’.

Perkara tersebut didedahkan oleh seorang pengguna Twitter di mana individu tersebut telah memuat naik ‘screenshot’ Instagram Stories milik Nabila yang memaparkan dia mengucapkan terima kasih di atas pemberian alat elektrik mewah itu.

Tengok Neelofa bagi kakak dia iron ni macam best. Gigih google nak beli jugak, sekali tengok harga dia mampu berhuhuhahahuhuuuuuu je lah. 🤒 pic.twitter.com/BP2TVnQLMb — dylawok (@dylawok) March 2, 2021

Ramai netizen tampil memberikan reaksi pelbagai antaranya ada yang mempersoalkan kecanggihan serta fungsi sebenar seterika tersebut sehingga bernilai seperti itu.

Pemberian Neelofa itu difahamkan mempunyai kaitan dengan berita perpindahan Nabila ke kediaman baru tidak lama lagi.

Bestnya!

0 views0 comments