• Syaziyah Md Sharif

Minuman Terbaru Daripada Starbucks Akan Membuatkan Anda Rasa Lebih Segar!

Antara minuman terbaru adalah Poached Pear Pure Matcha Latte dan Poached Pear OolongRangkaian minuman terbaru daripada Starbucks bakal memberikan anda rasa hangat yang akan mengingatkan kita semua tentang keselesaan yang paling kita perlukan, selepas pelbagai pancaroba yang telah kita lalui pada tahun lepas.


Nikmati kebaikan dalam setiap sedutan dengan Starbucks Poached Pear Pure Matcha Latte dan Starbucks Poached Pear Oolong yang serba baharu , di mana perisa buah lembut membantu menenangkan, menenangkan, mengosongkan fikiran anda dan memulihkan emosi serta kesejahteraan.


Kemunculan semula Starbucks Smoked Butterscotch Latte yang penuh dengan perisa yang melegakan pastinya membuatkan anda lebih ceria!


Selain itu, Starbucks juga turut memberi penghormatan kepada zodiak Cina tahun ini, dengan rangkaian 'Starbucks Year Of Tiger' dimana koleksi ini, menampilkan bekas syiling, glob salji, cawan, gelas dan mug. Malah, Starbucks juga memperkenalkan Kad Starbucks Lunar 2022, yang boleh diaktifkan pada kadar minimum RM30 dan Kad Starbucks Lunar Tiger yang boleh diaktifkan pada kadar minimum RM80.


Starbucks Poached Pear Pure Matcha Latte, Starbucks Poached Pear Oolong dan Starbucks Smoked Butterscotch Latte boleh didapati di semua kedai bermula pada harga RM18.55 dan koleksi barangan 'Starbucks Year of Tiger' boleh didapati dengan harga bermula RM78.


Untuk info lanjut layari laman web Starbucks

9 views0 comments