• Jonathan Shiek

Kompilasi Netizen Cuba Mengedit Imej Syed Saddiq Selepas ‘Botak’

Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mengotakan janji kepada rakyat Malaysia. Akhirnya, tertunai juga hasrat rakyat Malaysia yang ingin melihat Syed Saddiq ‘Botak’ selepas mencapai sasaran bagi kempen untuk membantu golongan pelajar susah di Muar.

Kempen tersebut menyasarkan kutipan sumbangan dengan membeli 100 buah komputer riba bagi penduduk Muar yang memerlukan. Cayalah! Syed Saddiq. Ini dari perkongsian Syed Saddiq di laman Instagram pada sesi Live di Astro Awani.


View this post on Instagram

A post shared by Syed Saddiq (@syedsaddiq)


Ramai juga dikalangan netizen di Twitter cuba mengedit foto Syed Saddiq yang kini dengan penampilan baru ‘Botak’. Korang boleh check di bawah ini. Boleh pecah perut! lihat dengan hasil kreatif dikalangan netizen, mengedit Syed Saddiq versi ‘Botak’.

syed saddiq/hagemaru? pic.twitter.com/W1omzAnKF6 — semut air (@Yashprox) December 30, 2020
It's not saitama but syedtaima and not that shit-ai-m, ah? pic.twitter.com/u1XTNHbD62 — Icap (@isyrafhamimx) December 30, 2020
yb dah jadi meme ni pic.twitter.com/2z7pXS6glX — i m ❤️🇲🇾 (@naimhmsi) December 30, 2020
pic.twitter.com/dURuwMVkha — Π∆° (@mreiippp) December 31, 2020
This one, of course pic.twitter.com/E8UtYVYxtL — Ivan Ong 🇲🇾 (@IvanAlexOng) December 31, 2020
this one pic.twitter.com/FGwM8BHBx8 — nomnom 🇲🇾 (@ninomni) December 31, 2020

Apa pendapat korang selepas Syed Saddiq dah membotakkan rambutnya? Adakah semakin kacak? Berikan pandangan korang diruangan komen dibawah tau.

#botak #SyedSaddiq

0 views0 comments