• Jonathan Shiek

KFC Malaysia Tawar Kembali Promosi RM 20 Untuk 2 Snack Plate Kombo

Berita baik buat korang yang penggemar KFC, pada 16 Ogos ini KFC Malaysia kembali semula dengan menawarkan 2 set Snack Plate dengan harga RM 20 sahaja. Siapa saja yang tak nak beli ayam KFC bukan ?.

Pada sebelum ini, KFC Malaysia pernah menawarkan promosi sebegini pada tahun lepas untuk sehari sahaja. Tapi kini pihak KFC Malaysia menawarkan semula promosi 2 set Snack Plate selama tiga hari, bermula dari 16 Ogos sehingga 18 Ogos 2021 ini. 


Promosi ini hanya sah untuk ‘KFC Delivery’ dan ‘KFC Self Collect’ sahaja. Ada perbezaan pada promosi kali ini dimana korang hanya perlu beli dahulu dan tebus kemudian iaitu jika korang buat tempahan pada 16 Ogos, korang hanya boleh menebusnya pada 23 hingga 27 Ogos saja. 

Manakala bagi tempahan pada 17 dan 18 Ogos, korang hanya dapat menebus pada 6 hingga 10 September 2021 sahaja. Setiap pelanggan hanya dibenarkan membuat 3 kali penebusan saja dan dalam satu transaksi untuk 1 pembelian set Snack Plate sahaja. Bagi maklumat lanjut, korang boleh saja melayari laman sesawang KFC Malaysia dengan hanya klik di sini. Rebutkan peluang korang untuk makan Snack Plate ini pada 16 Ogos nanti. 

Sumber artikel asal dari VOCKET

0 views0 comments