• Syaziyah Md Sharif

Ingin Berikan Hadiah Yang Bermakna Kepada Yang Tersayang?

Apa Kata Hadiahkan Mereka Barangan Kulit Yang Unik!


Kalau dah tiba hari-hari penting seperti hari jadi mahupun ulang tahun perkahwinan, mesti ada buntu untuk mencari hadiah kan? Apa kata anda cuba barangan daripada Align.Co yang menyediakan barangan kulit berkualiti dan lebih ‘personalized’ !


Align.Co merupakan jenama barangan kulit ini adalah asli dari Malaysia dan mereka menawarkan barangan kulit berkualiti tinggi dengan personalisasi nama percuma, pemberian hadiah korporat yang bermakna dan perkhidmatan embossing sesuai untuk apa jua acara.

Terdapat pelbagai barangan yang mereka sediakan termasuklah jurnal, dompet, dulang, pemegang kad beserta tali dan bermacam lagi!


Kini mereka sedang mengeluarkan set hadiah mengikut citarasa anda sendiri! Didatangkan dengan warna kulit yang asli seperti hitam, coklat dan burgundy yang sangat eksklusif dan cantik! Kalau anda berminat untuk mengukir nama si penerima pun boleh! Siapa je tak suka hadiah yang istimewa sebegitu kan? Malah, mereka juga menyediakan perkhidmatan penghantaran pada hari yang sama, kalau anda nak cari hadiah last minute inilah tempatnya! Anda boleh layari laman web dan Instagram mereka untuk membuat tempahan!


Psst, AtasPagar dan New Society akan berkolaborasi dengan Align.Co untuk sebuah giveaway, layari laman Instagram kami sekarang!


16 views0 comments