• Jonathan Shiek

Gadis Kembar Tiga, Mengandung Bersama!

Mereka mengatakan tiga adalah nombor bertuah dan apa yang lebih beruntung daripada kembar tiga ketika hamil?

Gina Purcell, Nina Rawlings dan Victoria Brown dilahirkan dalam jarak empat minit antara satu sama lain pada tahun 1986 – dan 35 tahun kemudian, kembar tiga ini akan melahirkan beberapa bulan lagi.

“Kami selalu bercakap tentang mempunyai bayi bersama ketika kami masih muda tetapi sejak saya pertama kali berkahwin dan mempunyai anak, garis masa kami berbeza dan tidak pernah menyangka ia akan berlaku,” kata Gina Purcell kepada The Post.

“Kami tidak pernah duduk berbincang secara rasmi dan merancang kehamilan kami kerana kami berada di  tahap kehidupan yang berbeza walaupun kami kembar tiga.”

Adik-beradik berusia 35 tahun dari California Selatan gembira dapat berkongsi satu lagi kejayaan hidup yang tidak dapat dilupakan.

Brown akan melahirkan anak keduanya, bayi lelaki, pada 9 Julai. Rawlings dijangka akan melahirkan anak pertamanya, juga anak lelaki, pada 28 Ogos dan Purcell akan melahirkan anak ketiganya, seorang bayi perempuan, di November.

“Pengumuman kembar itu turut mengandung dibuat ketika majlis kesyukuran dan sambutan Hari Krismas yang diadakan bersama ahli keluarga,” kata Gina.

Menurutnya, dia dan suami tidak merancang untuk mendapat anak dalam tempoh terdekat selepas mengalami keguguran beberapa tahun lalu.

Sumber: New York Post

0 views0 comments