• Jonathan Shiek

Bestnyee Sejuk-Sejuk! Foto Pulau Nami Yang Akan Membuat Anda Geram Nak ke Korea

Kalau sebut nama Pulau Nami, pasti ada sesetengah orang yang rindu atau teringin nak kunjung sebab tempat ni nyaman kan? Sedih sebab sejak virus wabak dunia ni, impian nak rentas sempadan negara tu macam jauuuuh sangat.

Jadi, untuk hilangkan rasa kerinduan korang, Halal Travel Island telah berkongsi beberapa foto Pulau ‘Winter Sonata’ yang sangat popular di kalangan pelancong asing.

Seperti yang dijangkakan pada ramalan kaji cuaca hari ini, salji turun di Chuncheon, Gangwon-do. Nami Island nampak putih saja hari ni.



Salji di Nami Island. 🌨️ Seperti yang dijangkakan pada ramalan kaji cuaca hari ini, salji turun di Chuncheon,… Posted by Halal Travel Friend on Monday, March 1, 2021

Kemungkinan ini akan menjadi salji terakhir sebelum masuk musim bunga yang kunjung tiba.

Pulau ini terletak di timur dari bandar Seoul dan boleh akses dengan menaiki kereta api dan bas.

Jadi, lepas lihat foto-foto ini sedikit sebanyak hilanglah rasa kerinduan untuk menjejak kaki ke negara Korea.

Pulau ini terletak di timur dari bandar Seoul dan boleh akses dengan menaiki kereta api dan bas.

Jadi, lepas lihat foto-foto ini sedikit sebanyak hilanglah rasa kerinduan untuk menjejak kaki ke negara Korea.

Sumber: SiakapKeli & Halal Travel Island

0 views0 comments