• Syaziyah Md Sharif

‘Air Hijau’ Magik Yang Kini Trending, Apa Manfaatnya?

Klorofil merupakan makanan tambahan yang sangat baik untuk kesihatan anda!

Jika anda pengguna TikTok, anda pasti pernah melihat air berwarna hijau yang seakan jus sayuran dan diminum kan? Sebenarnya itu adalah klorofil dan ia mempunyai khasiat yang sangat baik untuk anda!

Trend TikTok yang tengah viral sekarang menunjukkan beberapa pengguna media sosial tersebut minum suplemen tambahan yang berupa air berwarna hijau, ia diakitkan dengan penjagaan kulit. Lagi-lagi waktu pandemik ini, kita terdedah kepada ‘maskne’ apabila kita memakai pelitup muka dalam jangka masa yang panjang.


Jika anda mempunyai kulit muka yang senang ‘breakout’ dan ingin memulihkannya, mungkin anda boleh cuba Klorofilin daripada Apotec, ia bukan sahaja baik untuk kulit malah, ia dapat mencepatkan proses penyembuhan luka, melawan barah dan macam-macam lagi!


Ini kerana di dalam Klorofiin Apotec terdapat sodium klorofilin yang berasal dari daun Mulberry dan ia mempunyai antioksidan yang tinggi serta sumber vitamin A,B,C, E dan K yang juga banyak serat mineral.


Dengan hanya mengambil satu sudu makan Klorofilin Apotec dan dibancuh dengan secawan air anda akan dapat kulit yang lebih sihat, anda juga akan lebih bertenaga dan boleh mengawal selera makan anda!


Lebih menarik lagi, satu sudu Klorofilin Apotec bersamaan dengan satu kilogram sayuran! Pasti anda tahu kebaikan sayuran untuk badan dan kesihatan anda kan?


Jadi jika anda seseorang yang suka makan diluar atau berlebihan, mempunyai masalah anemia atau anda seseorang yang sibuk dan susah untuk menjaga pemakanan, anda kena cuba Klorofilin Apotec ini!


Kalau anda nak cuba produk yang memang best ini, anda boleh dapatkannya dengan harga RM 46.50. Berita baik! Kini Klorofilin Apotec sedang mengadakan promosi dimana harga sebotol cuma RM 39.90 je! Klik di sini ok?


Anda hanya perlu mengambilnya sebelum tidur dan anda akan dapat merasai perbezaanya. Layari laman web Apotec, Facebook dan Instagram mereka untuk info lanjut.
41 views0 comments