• Jonathan Shiek

5 Kedai Bundle ‘Online’ Yang Korang Kena ‘Checkout’!

Perniagaan bundle secara atas talian kini bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam arena media sosial, waktu-waktu pandemik ini mesti korang banyak menghabiskan masa dengan melayari pelbagia jenis perniagaan kecil di media sosial kan?

Ramai juga yang merasakan sedikit ragu-ragu dengan kualiti dan ketulenan barangan bundle kan? Jangan salah anggap, pakaian dan aksesori bundle ini mempunyai kualiti yang berada dalam kelasnya tersendiri! Cantik dan yang paling best, barangan bundle ini kebanyakkannya original dan sangatlah rare.

Pengusha bundle ini juga selalunya membuat live di laman media sosial mereka dan disitu anda boleh dapatkan harga yang terbaik, best kan?

Selain dapat menjaga alam sekitar dan mengurangkan fast fashion, pakaian dan aksesori bundle ini juga akan menjadikan stail anda lebih mantap!

Jom checkout antara kedai bundle online yang super stylish! ;

1. Kocey Bundle

Kalau korang mahukan t-shirt bundle berkualiti tinggi dan rare, inilah tempatnya!


View this post on Instagram

A post shared by BUNDLE / PRELOVED / TSHIRT (@koceygarage)


2. Bundle Zue

Dekat sini, anda boleh lihat pelbagai jenis tshirt yang super stylish dari segi design dan kualiti, dan yang paling penting, mestilah rare!


View this post on Instagram

A post shared by Bundlezue🇯🇵 (@bundlezue)


3. Cha Bundle

Buat para gadis yang menggemari beg tangan dan mahukan kelainan, korang kena check out kedai ini! Lagi best, kebanyakkan beg tangan dari kedai ini adalah 100% kulit ya!


View this post on Instagram

A post shared by LEATHER HANDBAGS (@chabundle)


4. Loku.my

Ini bukan bundle biasa beb, kalau korang inginkan baju vintage dengan harga yang berpatutan, korang kena usha Instagram ini! Segak!


View this post on Instagram

A post shared by LOKU (@loku.my)


5. Acu DTC Bundle Putrajaya

Siapa kata bundle ini hanya untuk tshirt? Ha, bagi penggemar kasut dan sneakers korang boleh tengok-tengok laman Facebook ini, bid dengan harga yang best ok!


Best kan? Jangan lupa support small business ok?

18 views0 comments