• Jonathan Shiek

10 Hadiah Hari Ibu Yang Anda Boleh Beli Dari Kedai Instagram

  1. Kek estetik mini Apa yang lebih manis dan lebih sedap daripada kek? Terdapat banyak pembuat kek mini vintaj dan minimalis yang trendinganda mesti dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan selera dan gaya ibu anda.


View this post on Instagram

A post shared by LinLin Cake Shop (@linlin_cake)


LinLin Cake Shop mengkhususkan diri dalam kek ‘renda retro vintaj’ yang sangat menakjubkan. Kek krim segar mereka dibuat menggunakan bahan-bahan halal dan masing-masing dilapisi kek span yang lembap dan sedap yang terdapat dalam pelbagai rasa, seperti coklat pisang, coklat Oreo, vanila dan krim lemon, serta krim strawberi dan segar.

Lawati Instagram mereka untuk maklumat lebih lanjut.

2. Beg Crochet Pesan beg crochet untuk ibu anda dan dia pasti akan menghargainya! Crochet Guy telah membuat hobinya menjadi perniagaan. Dia menjual beg bahu buatan tangan, beg baldi, dan kantung bersih yang minimalis, moden, dan serba boleh.

Lawati Shopee  atau  Instagramnya untuk maklumat lebih lanjut.


View this post on Instagram

A post shared by the crochet guy | I-Zach Lim (@the.crochetguy)


3. Bingkai bunga  Raikan ibu anda dengan menghadiahkan bingkai bunga untuk memaparkan momen berharga anda bersama. Anda juga boleh mendapatkannya dengan mesej bertulis khas. Twenty Degrees dimiliki oleh kedai bunga yang berpusat di KL, dan menjual cermin bunga, karangan bunga, panel akrilik bunga tekan, dan bunga yang diawetkan dalam balang loceng yang elegan. Kunjungi  laman web atau Instagram mereka untuk maklumat lebih lanjut.


View this post on Instagram

A post shared by Twenty Degrees l KL Florist (@20twentydegrees)


4. Barang kemas artisan buatan tangan Baarang kemas adalah hadiah abadi, dan lebih berharga apabila dibuat dengan kasih sayang agar sesuai dengan gaya penerima. Kunjungi Cath & Clay atau Instagram mereka untuk maklumat lanjut.


View this post on Instagram

A post shared by CATH & CLAY (@cath.n.clay)


5. Sarung telefon dicat, akrilik, atau kanvas Tiffy Tingz menjual sarung telefon bimbit yang dilekatkan dengan lapisan pelindung resin, jadi cat tidak akan tergores semasa digunakan.


View this post on Instagram

A post shared by 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒄𝒓𝒂𝒇𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒊𝒏𝒈𝒛 𝑴𝒀 🎨 (@tiffy.tingz)


6. Sulaman potret Tingkatkan potret keluarga anda dengan karya seni sulaman yang halus . Flow Strands membuat sulaman berwarna penuh dan kunci mini bersulam yang unik dan cantik.


View this post on Instagram

A post shared by FS HAND EMBROIDERY (@flowstrands)


7. Face mask yang boleh diguna semula

Beri ibu anda face mask yang bergaya namun selesa! glissé menjual topeng muka yang dibuat dengan 100% sutera mulberry tulen.


View this post on Instagram

A post shared by All Things Silk (@glisse__)
Lawati Instagram mereka untuk maklumat lebih lanjut.

8. Cermin kompak

Buat ibumu rasa istimewa dengan cermin ini. Artorias menjual cermin rias kompak dengan bunga yang ditekan buatan tangan, berserpihan emas.


View this post on Instagram

A post shared by ARTORIAS (@artorias.my)


9. Penjagaan kulit, sabun, dan kosmetik buatan tangan Manjakan mama anda dengan sabun buatan tangan dan barang-barang penjagaan kulit untuk membuatnya merasa seperti permaisuri bukan hanya pada Hari Ibu, tetapi setiap hari.


View this post on Instagram

A post shared by BUIH (@buihco)
Semak Buih di  Instagram  atau  laman web mereka untuk maklumat lanjut.
10. Set hadiah Hari Ibu

Wishful menawarkan set hadiah yang cantik! Istimewa Hari Ibu, set ini dipanggil ‘Queen of My Heart’, dan ia terdapat sarang burung yang berkhasiat, lilin, coklat Godiva, dan banyak lagi.View this post on Instagram

A post shared by WISHFUL | Curated Gifting (@wishful.my)Lawati laman web  atau  Instagram mereka untuk maklumat lebih lanjut.
0 views0 comments